maanantai 30. syyskuuta 2013

Back in Black

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Toivottavasti viikonloppunne sujui kivoissa merkeissä :) Viikko sitten tuli tässä postauksessa hehkutettua mustaa. Kuinkas siinä sitten kävikään...Täällä vietetään maanantaita kokomustissa. Ettei vaan olisi asukriisi iskenyt... ;) Kyseisestä postauksesta voitte myös bongata saman pörröneuleen vaaleana. Joka tapauksessa, koko musta toimii aina. Vai mitä mieltä olette?





Neule 45,-
Housut 69,-

Blogger ilmeisesti tykkää muuttaa kuvien laatua. Tämä noviisibloggari yrittää selvittää, miten seuraavaan postaukseen saisi parempilaatuisia kuvia!
Maanantai kulkee tämän biisin tahtiin. Otsikkokin nimetty sen mukaan ;)

Rakkautta ja rauhaa päivääsi <3

perjantai 27. syyskuuta 2013

Viikonlopun valinnat


Tämä trenditietoinen pikku apulainen auttoi kokoamaan perjantaikollaasin. Viikonlopun rientoihin kannattaa valita trendikästä asteekkia tai maastokuviota. Kuulemma.


Mikäli et ole vielä täydentänyt vaatekaappiasi asteekkiprintillä, haluamme vinkata tästä harmaasta mallista, jonka selkäpuolella on printti. Saatavilla myös beigenä ja mustana. Hintaa 37 euroa, materiaalina on ohut ja pehmeä viskoosi. 
Kollaasissa on muitakin ihanuuksia. Feast your eyes :)







Rentouttavaa viikonloppua <3

torstai 26. syyskuuta 2013

Syksy 2013: osa 3



Pitsi on tullut jäädäkseen. Erityisesti pitsimekot eivät olleet ainoastaan kesän juttu, vaan näitä tullaan näkemään tulevana juhlakautena paljon ja erilaisia. Jos haluat erottua massasta, valitse pikkujouluihin sen pikkumustan sijaan valkoinen! Tätä mallia on toki saatavilla myös mustana ja samantyylisiä pistiunelmia löytyy myös lyhythihaisin.

Mekko 89,-


Muistatteko eiliset lämmitysharjoitukset? ;) Neulehuppari on hieman pitempää mallia ja siinä on napitusten lisäksi vyö. Tämän lempivaatteen voit heittää päälle niin toimistolle kuin vaikkapa saunan jälkeen. Jahka ilmat lämpenisivät hetkeksi ennen talvea, niin tällä tarkenee ulkonakin.


Neule 69,-

  
Konjakinruskea on klassinen väri ja toimii mitä parhaiten nahkaisessa materiaalissa. Kyseisessä mekossa on pienet hihat ja tätä on saatavilla myös mustana. Boheemin asukokonaisuuden kruunaa väljä ja rento neuletakki. Lookkiin sopisi täydellisesti hapsulaukku ja tämän hetkisen sään mukaan paksut sukkahousut ja saappaat :)

Mekko 79,-
Neule 69,- 

Viimeisenä vuorossa ovat iltapuvut. Vasemmanpuoleisessa mekossa on kauniisti istuva sweetheart-leikkaus. Vyötäröä koristaa timanttinen köynnös ja helma on pidempi takaa. Oikeanpuolimmaisessa iltapuvussa on yksi olkain ja materiaalina on erittäin joustavaa kangasta. Vyötäröstä lähtee drapeeraus, jonka ansiosta tämä malli sopii monelle!

Mekot 99,-

Valikoima vaihtelee myymälöittäin, mutta onneksi posti on olemassa mikäli juuri se haluamasi tuote puuttuu lähi-Sunny'sistasi. Mikäli lähi-Sunny'sisi on aivan liian kaukana, tiedusteluja otamme vastaan mm. Facebookin kautta. 


Rauhaa & rakkautta 

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kylmenevät päivät


Ilmat viilenivät hurjasti lyhyessä ajassa ja yhteisöllinen media täyttyy ruskakuvista. Syksy on toden teolla täällä... Kohta talvi yllättää autoilijat :) Ennen sitä nauttikaamme aurinkoisista päivistä, jotka hieman lämmittävät ja ehkä vielä jonkin aikaa pärjäämme nahkatakeilla.

Syysmalliston kolmatta osaa odotellessa, tässä vielä yksi kuva kuvausten takaa. Lottaa lämmittää takan lisäksi ihana ja paksu neulehuppari. Hupparissa on fleecevuori ja tätä on saatavilla eri väreissä ;)







Meillä joilla ei ole mahdollisuutta päästä takan äärelle lämmittelemään, laittakaamme neulehupparit tai muuta lämmintä päälle. Sen lisäksi, voimme lämmitellä mielikuvaharjoituksen avulla. Pysähdy hetkeksi, pistä silmät kiinni, kuvittele itsesi tämän takan äärelle ja lisätään tilanteeseen vaahtokarkkeja. Omista tämä zen-hetki itsellesi. Hengittele syvään...


Toista harjoitus kunnes huulesi kaartuvat pieneen hymyyn ja tunnet rauhaa sisälläsi :)


P.S. Olethan tietoinen, että liikkeisiin on saapumassa uutta tavaraa ensi viikolla?


Peace & love

tiistai 24. syyskuuta 2013

Tiistai-inspiraatio

Heips!

Tässä pieni kollaasi kivoista vaatteista. Huomionarvoisia ovat farkut, joissa piiitkä vetskari lahkeessa. Kuinka makee? Ja tumman vihreä biker-takki. Rakkautta ensi silmäyksellä.






Klassikoiksi muodostuneet mustat vahapintaiset pöksyt toimivat minkä tahansa yläosan kanssa ja ne voi pukea sekä arkeen että juhlaan. Näissä housuissa on älyttömästi stretchiä, jonka ansioista ne ovat niin mukavat päällä, kuin toinen iho olisi. Uutuutena on push up-leikkauksella oleva malli. (Ei, meidän push upeissa ei ole täytettä takamuksissa, vaan takaosaan on kaavoitettu kaarileikkaus, joka nostaa ja muotoilee pepun!)

Löydätkö omat suosikkisi kuvakollaasista? :)

Rauhaa & rakkautta <3

maanantai 23. syyskuuta 2013

Syksy 2013: osa 2

Heippa!


Ihanaa maanantaita! Tuli luvattua täksi päiväksi toinen osa syysmallistosta, joten tässä se on, olkaa hyvät :)



Ihanan pehmoiset pörröneuleet tekivät varovaisen paluun viime talvena ja niitä nähtiin myös meidän valikoimissamme. Trendi jatkaa nousuaan tänä syksynä ja nämä pitävät takuulla lämpöisenä talven yli. 90-luvun nuorilla voi olla näitä kohtaan traumoja, mutta simppelissä mallissa ja värissä tätä trendiä voi makustella ;)

Neule 45,-
Push up-housut 69,-
Laukku 29,- 




Värikkään ja hempeän kesän jälkeen on mukavaa palata vanhaan tuttuun mustaan. Musta on turvallinen ja tyylikäs. Musta on itsevarma, se on ajaton ja se sopii kaikille. Musta on klassinen ja sen kanssa harvemmin menee pieleen. Ensi kerralla kun vaatekriisi iskee, kokeile koko mustaa asua ;) Jos tiedät ettei koko musta ole sinun juttusi, asusta se väripilkuilla. Heitä keltainen huivi kaulaan tai punainen laukku olalle, mikä tahansa sitten tuntuukin sinusta hyvältä :)
  
Musta peplumpusero 45,-
Mustat housut 69,-   



  
Kauden pikkumustamme ovat jälleen naisellisia ja yksilöllisiä. Vasemmanpuoleisessa mekossa on sifonkinen päällikangas ja helma ulottuu polviin asti. Mallissa on sweetheart-leikkaus ja drapeeraus, vyötäröllä on kaunis timanttikirjailu yksityiskohtana. Oikeanpuolimmaisessa mekossa yhdistyy sekä pitsi- että peplumtrendi! Molempiin mekkoihin saa tarvittaessa olkaimet. Laajasta valikoimastamme löydät taatusti mieluisan pikkumustan ja näillä erotut massasta :)

Mekot 89,-
Satiininen pikkulaukku 35,-
Blingbling pikkulaukku 59,-



Seuraavaa osaa odotellessa, muistattehan seurata meitä Facebookissa :)
https://www.facebook.com/SunnysFashion

Rauhaa & rakkautta <3

perjantai 20. syyskuuta 2013

Syksy 2013: osa 1

Mitä ihaninta perjantaita!

Tässä on ensimmäinen satsi kuvasaldoa syysvalikoimastamme. Toivottavasti nämä kuvat saisivat sinut liikkeelle, mikäli et ole vielä käynyt paikan päällä ihastelemassa ;) 

 
 
Juhlahumua, juhlahumua! Pitsinen pikkumusta sai uuden ilmeen nahkaisilla yksityiskohdilla. Nahan ja pitsin täydellistä liittoa tullaan vielä näkemään blogin puolella ;) Lookin kruunaa punaiset asusteet, ihanan dramaattista ja naisellista!
Kermanvärinen mekko jatkaa naisellista linjaa sweetheart-leikkauksella, joka paljastaa kauniisti dekolteen. Pitsiset yksityiskohdat kyljissä ja musta vyötärökaistale korostaa tiimalasivartaloa. Tämän tyylisillä leikkauksilla voi luoda illuusion muodoista - sopii siis kaiken muotoisille vartaloille.

Molemmat mekot 89,-
Kaikki kengät ovat poistohinnoin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.


Sunny'sille tyylinomaista ovat vaatteet, jotka sopivat niin päivä- kuin iltakäyttöön. Tämä asukokonaisuus toimii rentona toimisto-lookkina ja sopii erinomaisesti after workeille! :) Kapeiden housujen kanssa voi pukea näyttävämmän yläosan ja kun värimaalima pysyy hillittynä, niin materiaaleilla ja leikkauksilla voi leikitellä.

Vaalea sifonkitoppi 29,-
Mustat vahapintaiset housut 69,-
Karvatakki 99,-


Ihanan pehmeät karvaliivit ovat täällä! Naisellisessa mallissa on muhkea kaulus ja vyö, jolla voi halutessaan korostaa vyötäröä. Kylmeneviin päiviin karvaliivin voi pukea monella eri tavalla. Niistä lisää myöhemmin ;)

Karvaliivi 79,-
Musta t-paita 39,-
Mustat push up-farkut 69,-


Rentoja neuleita hengailuiltoihin <3 Vaaleassa paljettineuleessa on tyttömäinen pitsinenreuna, jonka vastapariksi sopii nahkapöksyt! ;) Lotalla taas on päällä vaalea neule, jonka rintataskua reunustaa niittirivistö. Neule on takaa (niskasta) avoin ja siinä kulkee kultaisia ketjuja. Molempia neuleita saa eri väreissä!
 
Neule pitsireunuksella 49,-
Neule niiteillä 47,-
Mustat nahkahousut 69,-
Siniset farkut 69,-


Mitä mieltä olette? Pysykää kuulolla, sillä maanantaina esittelyssä on seuraava osa.
Koska nettikauppaa meillä ei ole, tiedustelu onnistuu kommenttiboksin, sähköpostin tai facebookin kautta :)


Rauhaa & rakkautta <3

torstai 19. syyskuuta 2013

Behind the scenes - syksyn satoa


Pari viikkoa sitten kuvattiin muutamia asuja syysmallistostamme. Luvassa on pikkumustia, pitsiä, nahkaa, muhkeita neuleita ja push up-farkkuja! Tässä tunnelmia kuvausten takaa.

 
 

  

 Mallit: Lotta Hintsa ja Sabina Särkkä

 


keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Tervetuloa!


Syksy tuo aina jännittäviä uusia haasteita ja tänä vuonna syystuulet puhalsivat tänne blogimaailman suuntaan. Blogi tulee sisältämään innostavia juttuja tyylistä sekä mielenkiintoisia aiheita sen vierestä. Tulemme muun muassa esittelemään kuinka poimit kauden trendit arkipukeutumiseen ja kuinka hallitset tulevan juhlakauden tyylin.


Esittelemme myös liikkeiden uutuuksia, kiinnostavia vieraita ja blogissa tullaan varmasti näkemään behind the scenes-materiaalia kuvauksista, näytöksistä yms.




Valkoinen pitsimekko 89,-
Biker-takki 79,-
Punainen pikkulaukku 39,-
Kengät 40,-

Koska me kaikki olemme yksilöitä ja makuja on erilaisia, pyrimme tuottamaan teille mahdollisimman monipuolisesti kirjoituksia. Ei kaikille kaikkea vaan jokaiselle jotakin ;)

Tervetuloa inspiroitumaan <3