perjantai 28. helmikuuta 2014

Brooklyn



Pusero 39,-
Housut 69,-

Casual Friday. Lisää sporttisia puseroita on saapunut Sunny'seihin! Tätä on saatavilla myös mustana ja materiaalina on miellyttävä puuvilla. Harmaan collegen kanssa sopii kivasti armeija-kuosiset housut ;)

Ihanaa viikonloppua blogin lukijoille! <3

tiistai 25. helmikuuta 2014

3 valkoista

 
 Puserot 39,-
 
Se klassinen kauluspaita trendikkäässä muodossa. Kolme ihanaa, toisistaan poikkeavaa puseroa. Mustat yksityiskohdat ovat tekonahkaa. Napit ja niitit kultaa. Materiaalina kevyt sifonki.
Jos sinäkin turvaudut arkisin siihen valkoiseen paitapuseroon, näillä saat päivitettyä garderoobisi kevääseen ;) 
Löytyikö näistä malleista oma lempparisi?

Peace & Love <3

maanantai 24. helmikuuta 2014

Pitsiä ja peplumia



Pusero 39,-
Farkut 69,- 

Onko mitään romanttisempaa, kuin peplum ja pitsi? Peplumtrendi on hyvää vauhtia muuttumassa klassikoksi ja näitä ei voi olla liikaa erilaisia :)
Tässä puserossa pitsikangas on ohutta ja joustavaa, mikä tekee siitä myös arkikäyttöön sopivan. Juhlavampaan tilaisuuteen tähän voisi yhdistää nahkapöksyt tai hameen ;)
Pusero on one size ja sitä on saatavilla myös mustana, ja toppi-versiona! 

Peace & love <3

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Beige&Blush






Neule 39,-
Huivi 25,-
Farkut 69,-

Kevätpastelleja ;) Kuinka raikkaalta beige ja vaaleanpunainen näyttää yhdessä! Tämä ihana kombo saa alaosaksi vaaleat farkut. Kyllä se kevät sieltä tulee!
Vaaleille farkuille on ollut kysyntää ja nyt niitä on saapunut myymälöihin ensimmäinen erä.
Tervetuloa sovituksille <3


tiistai 18. helmikuuta 2014

2 x uutuus

 

Toppi 39,-
Kengät 69,-

Oletko jo ehtinyt katsastaa Sunny'sin kevätuutuudet? :) Tässä esimakua, siitä mitä blogissa tullaan näkemään kevään aikana. Kevätmuoti on tänä vuonna muutakin, kuin pastelleja ja kukkakuvioita ;) Ei sillä, että hempeät värit ja kukkaprintit olisivat tylsiä - kyllä niitäkin tullaan näkemään runsaasti täällä blogin puolella! Mutta, ennen kuin siirrytään kesäaikaan nautitaan vielä hetki ah-niin-rakkaasta mustasta <3 


Peace & Love !


perjantai 7. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä lahjaideoita

Hemmottele parasta ystävääsi, siskoasi tai puolisoasi tänä ystävänpäivänä ihanilla lahjaideoillamme! Tässä muutama sydänaiheinen lahja <3



Pipo 25,-
Lapaset 15,-
Koru 9,- (ale)
Neule 37,-

Muista ystävää super lämpimillä lapasilla ja blingbling-pipolla. Pieni kimallus tähän aikaan vuodesta on hyväksi <3 Sydänkoru kulkee aina mukana sesongista riippumatta ja neule on onesize, eli malli näyttää hyvältä kaiken kokoisilla naisilla ;) Lisää neuleesta edellisessä postauksessa (voit lukea sen täältä).

Paljon rauhaa ja rakkautta <3 

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Sydänneule

Ystävänpäivä on ensi viikolla ja sitä silmällä pitäen tässä on sydänneule valikoimastamme. Neulos on ihanan ohutta ja malli on väljä. Värejä löytyy tämä ja harmaa.

 Neule 37,-
 

 Minihame 19,-



Biker-takki 79,-

Ihana bikeri vai mitä? ;) Miehusta on pehmeää tekomokkaa ja takki on ihanan kevyt, eli sitä voi käyttää toistaiseksi jakkuna!




Peace <3


maanantai 3. helmikuuta 2014

White & Gold

Tänään inspiksenä on valkoinen ja kulta. Valkoinen symbolisoi puhtautta ja viattomuutta. Se myös osoittaa ystävällisyyttä ja iloa. Kulta tuo ylellisyyttä ja lämpöä valkoisen rinnalle ja yhdessä ne muodostavat raikkaan klassisen yhdistelmän.

Tämä yhdistelmä tuo mieleen kesän ja kevyet vaatekerrastot. Pitenevien iltojen ansiota ei ole liian aikaista haaveilla auringosta ja lämmöstä :)


 Neule 39,-
Hame 35,-


Tunika 49,-



Peplumtoppi 34,-




Luksusta arkeenne <3