maanantai 27. tammikuuta 2014

Denimit


Kuvat

Väitän, että hyvin istuvat farkut pönkittävät itsetuntoamme. Kun vaatteet istuvat hyvin ja ne korostavat parhaita puoliamme, meistä tuntuu hyvältä. Ja se, mikä tuntuu hyvältä usein myös näyttää hyvältä. 

Yllä olevassa kollaasissa on hieman farkkumuotia maailmalta. On revittyä, on siistiä ja hieman kivipestyä mallia. Tässä muutama uusi farkkumalli kevätmallistostamme.
 
Farkut 69,-

Perusmalliset tumman siniset farkut, kevyellä pesulla. Näissä farkuissa on push up-ominaisuus, joka ei litistä peppua! Lisää push up-farkuistamme voit lukea täältä. Lahkeissa on trendikkäät extra pitkät vetoketjut takana.


Farkut 69,-

Toiset perusmalliset pillifarkut. Näissä on tripla napitus ja leveä vyökaistale, joka antaa napakan tuen lantion/vyötärön seudulle. Tässä siistissä mallissa on takana valetaskut ja väri on tasainen.

Farkut 69,-

Matalat, hieman revityt siniset farkut. Farkkukangas on rypistetty  ja pinnassa on kevyt pesu. Tupla napitus lantiolla antaa tukea ja estää housuja valumasta alas.

Näiden lisäksi meiltä löytyy klassisia tumman sinisiä pillifarkkuja, korkeavyötäröisiä farkkuja, myymälöistä löytyy myös erilaisia push up-ominaisuudella olevia farkkuja ja monia muita! Tervetuloa sovittamaan elämäsi parhaat farkut ;)


Peace!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!