maanantai 15. syyskuuta 2014

3 x Syyshousut


Syksy on ihanaa aikaa. Kuuman kesän jälkeen löytyy yhdeltä jos toiseltakin innostusta kokeilla uusia juttuja. Etenkin pukeutumisessa. Tämä on se aika vuodesta, jolloin inspiroidutaan taas mustasta, kerrospukeutumisesta ja neuleista.

Syksyn housutrendeissä vilkkuu tänä vuonna mielenkiintoisia leikkauksia ja tässä on kolme uutta mallia mustista housuistamme. Nämä yksilöt ovat kuin siskoksia; niin samanlaisia, mutta kuitenkin omalla tavallaan persoonallisia ja erilaisia. Niitä kuitenkin yhdistää malli, väritys ja vekkikoristukset polvissa.


Ensimmäisessä mallissa on super pehmeä, paksu, mutta joustava pinta. Vinot vetskaritaskut ja vekit toistuvat niin polvissa kuin taskuissakin. 69,00€.


Toisissa housuissa on hiukan ohuempi materiaali, kuitenkin yhtä joustavaa. Yksityiskohdat ovat vahapintaa/keinonahkaa. Tuplavetskarit taskuina, joista alemmat vain koristeita. 69,00€.


Kolmas housusisko on vahapintainen, jonka polvikoristukset ovat keinonahkaa. Taskut ovat basic-farkkumalliset. 69,00€.Kerroinko jo, että kaikissa kolmessa mallissa on erinomainen istuvuus? Eräs asiakkaamme kehui, kuinka hyvin ne istuvat, vaikka eivät olekaan ne kuuluisat push up-housumme! Hän kotiutti näistä heti kahdet housut mukaansa :)
Mikä tai mitkä näistä kolmesta ovat sinun suosikkisi? Entä minkä yläosan ja kenkien kanssa sinä pitäisit näitä? 
 Peace and Love <3

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!