maanantai 23. syyskuuta 2013

Syksy 2013: osa 2

Heippa!


Ihanaa maanantaita! Tuli luvattua täksi päiväksi toinen osa syysmallistosta, joten tässä se on, olkaa hyvät :)Ihanan pehmoiset pörröneuleet tekivät varovaisen paluun viime talvena ja niitä nähtiin myös meidän valikoimissamme. Trendi jatkaa nousuaan tänä syksynä ja nämä pitävät takuulla lämpöisenä talven yli. 90-luvun nuorilla voi olla näitä kohtaan traumoja, mutta simppelissä mallissa ja värissä tätä trendiä voi makustella ;)

Neule 45,-
Push up-housut 69,-
Laukku 29,- 
Värikkään ja hempeän kesän jälkeen on mukavaa palata vanhaan tuttuun mustaan. Musta on turvallinen ja tyylikäs. Musta on itsevarma, se on ajaton ja se sopii kaikille. Musta on klassinen ja sen kanssa harvemmin menee pieleen. Ensi kerralla kun vaatekriisi iskee, kokeile koko mustaa asua ;) Jos tiedät ettei koko musta ole sinun juttusi, asusta se väripilkuilla. Heitä keltainen huivi kaulaan tai punainen laukku olalle, mikä tahansa sitten tuntuukin sinusta hyvältä :)
  
Musta peplumpusero 45,-
Mustat housut 69,-     
Kauden pikkumustamme ovat jälleen naisellisia ja yksilöllisiä. Vasemmanpuoleisessa mekossa on sifonkinen päällikangas ja helma ulottuu polviin asti. Mallissa on sweetheart-leikkaus ja drapeeraus, vyötäröllä on kaunis timanttikirjailu yksityiskohtana. Oikeanpuolimmaisessa mekossa yhdistyy sekä pitsi- että peplumtrendi! Molempiin mekkoihin saa tarvittaessa olkaimet. Laajasta valikoimastamme löydät taatusti mieluisan pikkumustan ja näillä erotut massasta :)

Mekot 89,-
Satiininen pikkulaukku 35,-
Blingbling pikkulaukku 59,-Seuraavaa osaa odotellessa, muistattehan seurata meitä Facebookissa :)
https://www.facebook.com/SunnysFashion

Rauhaa & rakkautta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!