torstai 26. syyskuuta 2013

Syksy 2013: osa 3Pitsi on tullut jäädäkseen. Erityisesti pitsimekot eivät olleet ainoastaan kesän juttu, vaan näitä tullaan näkemään tulevana juhlakautena paljon ja erilaisia. Jos haluat erottua massasta, valitse pikkujouluihin sen pikkumustan sijaan valkoinen! Tätä mallia on toki saatavilla myös mustana ja samantyylisiä pistiunelmia löytyy myös lyhythihaisin.

Mekko 89,-


Muistatteko eiliset lämmitysharjoitukset? ;) Neulehuppari on hieman pitempää mallia ja siinä on napitusten lisäksi vyö. Tämän lempivaatteen voit heittää päälle niin toimistolle kuin vaikkapa saunan jälkeen. Jahka ilmat lämpenisivät hetkeksi ennen talvea, niin tällä tarkenee ulkonakin.


Neule 69,-

  
Konjakinruskea on klassinen väri ja toimii mitä parhaiten nahkaisessa materiaalissa. Kyseisessä mekossa on pienet hihat ja tätä on saatavilla myös mustana. Boheemin asukokonaisuuden kruunaa väljä ja rento neuletakki. Lookkiin sopisi täydellisesti hapsulaukku ja tämän hetkisen sään mukaan paksut sukkahousut ja saappaat :)

Mekko 79,-
Neule 69,- 

Viimeisenä vuorossa ovat iltapuvut. Vasemmanpuoleisessa mekossa on kauniisti istuva sweetheart-leikkaus. Vyötäröä koristaa timanttinen köynnös ja helma on pidempi takaa. Oikeanpuolimmaisessa iltapuvussa on yksi olkain ja materiaalina on erittäin joustavaa kangasta. Vyötäröstä lähtee drapeeraus, jonka ansiosta tämä malli sopii monelle!

Mekot 99,-

Valikoima vaihtelee myymälöittäin, mutta onneksi posti on olemassa mikäli juuri se haluamasi tuote puuttuu lähi-Sunny'sistasi. Mikäli lähi-Sunny'sisi on aivan liian kaukana, tiedusteluja otamme vastaan mm. Facebookin kautta. 


Rauhaa & rakkautta 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!