torstai 18. syyskuuta 2014

Blogi 1v. ja arvonta

Tänään rakas blogimme täytti vuoden. Mikä ihana ja innostava vuosi on ollut ja tästä se vasta alkaa! ;) Synttäreiden kunniaksi haluamme lahjoa yhtä lukijaa Sunn'ysin farkuilla!




Farkku- ja housuvalikoimamme on laaja. Meiltä löytyy kymmeniä erilaisia housumalleja; löytyy tummaa, vaaleeta, korkeavyötäröistä, niin risasia malleja kuin siistimpiäkin. 
Suosituimmat housumme ovat varmasti push up-malliset housut, oli ne sitten sinistä denimiä tai perusmustaa.
Farkut, jotka löytyvät valikoimistamme ympärivuoden, ovat korkeavyötäröiset. Niitäkin löytyy eri väreissä ja pesuilla.
Mustista housuista puhumattakaan. Löytyy pehmeää perusmallia, nahka/vahapintaisia ja vähän erikoisempiakin malleja! Näithän viimeisimmän postauksen? Tästä linkistä pääset lukasemaan sen

Mistä malleista sinä tykkäät? Jätä kommenttisi kommenttiboksiin. Muista liittää sähköpostisi, jotta osaamme ottaa yhteyttä voittajaan. Kilpailuaikaa on maanantaihin 22.09.2014 asti klo 23.59! 


Onnea kilpailuun <3

Peace & Love

24 kommenttia:

  1. Oi kaikki farkut ovat kyllä niin mahtavia, joten melkein kaikki käy :) !! Ihana arvonta, mukana siis ollaan!
    jatta-matilainen@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Kaikista muista paitsi korkeavyötäröisistä :) Vaikka täytyy kyl myöntää että en oo ees rohjennu kokeileen/käyttään niit :) tiitu86@netti.fi

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti joustavaa ja pehmeää materiaalia olevat! Mukavat jalassa ja näyttää hyvältä vähän muodokkaammankin päällä. :)

    mattila.tiiamaria@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Tykkään monenlaisista malleista, mutta kyllä ne push up- malliset on kieltämättä hyvännäköiset! Syysvaatteista on kovasti pulaa ja kyllähän opiskelija ilahtuisi niistä uusista farkuista! :)

    disasulasaari@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Sunny's:n push up -mallin housut ovat parhaita farkkuja, joita olen ikinä sovittanut. Ostin aikanaan Ideaparkin liikkeestä push up -efektillä varustetut tekonahkahousut - luottohousuni, jotka kuluivat puhki kovassa käytössä. :-) Korvaavat housit hain tämän syksyn mallistosta. Minua miellyttää erityisesti (teko)nahkaiset mallit. Tosin tällä hetkellä niitä löytyy kaapistani neljät, joten jos nyt saisin valita uudet farkut päätyisin varmaankin klassisiin tummansinisiin perusfarkkuihin. Tietenkin push up -efektillä ;-)

    eerika.hytonen@gmail.com

    VastaaPoista
  6. kaikkihan nuo näyttää hyviltä, mulle mieluisimmat on numero 1 :)

    VastaaPoista
  7. Push up mallit on kyllä tosi kivat!:)

    moccamaster@windowslive.com

    VastaaPoista
  8. Mukaan arvontaan. Suosikkimallini on boyfriend-farkut sinisenä =).
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Push up- malliset housut kiinnostavat etenkin mustina. Olisivat varmasti perushousut, jotka voisi yhdistää niin monen eri vaatteen kanssa.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  10. Suosikkini on malli numero yksi!

    - Heini, heini.natri@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Minä tykkään sellaisista pehmeän materiaalin housuista, jotka ovat mukavan tuntuiset ja joustavat päällä (olipa sitten farkku tai muu pökä). Korkeavyötäröisetkin kiinnostavat, mutta tutuin on perus "pillihousu" :) katjape@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Mukana arvonnassa. Tykkään käyttää perinteisiä pillifarkkuja, mieluiten korkealla vyötäröllä :)
    marianna1 at luukku.com

    VastaaPoista
  13. Pidän itse tummista farkuista joissa on korkea vyötärö. Pidän myös melko kapeista lahkeista, kunhan eivät aivan pillit ole :)
    Minna
    minnal@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Push up-malli kuulostaa aivan mahtavalta, ja kun katselin postauskuvia The Farkuista niin ei voi muuta sanoa kuin että WAU, tuollaiset minullekin ja mahdollisimman pian!! :D
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Nuo kuvagallerian toisena olevat boyfriend-tyyppiset housut ovat eniten mieleeni, mutta kyllä tarvetta olisi ihan perusmustile push-up -mallisillekin housuille.
    Mukana arvonnassa.
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista
  16. Perusmallit sinistä denimiä :)
    millanen2@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Mustat Farkut olis mieluisimmat mulle. terv. aira.soderholm@luukku.com

    VastaaPoista
  18. Korkeavyötäröiset tumman siniset hieman stretchiä(päivän turvotuksien varalta) omaavat "vanhaa aikaa hehkuvat" farkut olisi aivan ihanat juuri nyt... Myös viime postauksessa olleet nro.2 farkut jossa yhdistelty nahkaa ja farkkua olivat tosi jees...tuollaisista push-up mallin farkuista en olekaan aikaisemmin kuullut..nyt olen.. ;)

    VastaaPoista
  19. Tykkään Sunny'sin push up-mallisista farkuista, sinisenä deniminä. Olen myöskin kauan haaveillut farkuista, joissa roikkuu henkselit, niitä näin joskus teidän mallistossa. Ja risaiset mallit ovat myöskin minun mieleeni :)

    miisa.palmroos@wippies.fi

    VastaaPoista
  20. Farkuissa pidän normaalivyötäröisistä, kapealahkeisista farkuista. Myös takataskujen muoto ja leikkaus on tärkeää. Farkkujen väri on yleensä sininen, joko tumma tai vaalea. Etsin usein myös farkkuja jotka ovat yksityiskohdiltaan persoonallisia. Olen jo pitkään etsinyt mustia farkkuja tai nahkahousuja, mutta vielä ne oikeat eivät ole löytyneet :) meri.annukka@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Siniset pillifarkut push-up-mallisina kiinnostaisivat.
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  22. Pushupit! Marjajkivinen@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Tummat farkut ja risaiset on omaan mieleeni. Myös push up-malliset housut kiinnostavat, en ole sellaisia ennen kokeillut mutta kuullut että ovat hyvät jalassa ja näyttävät upeilta. Mirsku_girl@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Oii, olen tykännyt kaikista housumalleistanne. Eniten viihdyn joustavissa farkuissa ja vahapintaiset taitavat olla suosikkini.
    jenni.puk@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!