perjantai 20. syyskuuta 2013

Syksy 2013: osa 1

Mitä ihaninta perjantaita!

Tässä on ensimmäinen satsi kuvasaldoa syysvalikoimastamme. Toivottavasti nämä kuvat saisivat sinut liikkeelle, mikäli et ole vielä käynyt paikan päällä ihastelemassa ;) 

 
 
Juhlahumua, juhlahumua! Pitsinen pikkumusta sai uuden ilmeen nahkaisilla yksityiskohdilla. Nahan ja pitsin täydellistä liittoa tullaan vielä näkemään blogin puolella ;) Lookin kruunaa punaiset asusteet, ihanan dramaattista ja naisellista!
Kermanvärinen mekko jatkaa naisellista linjaa sweetheart-leikkauksella, joka paljastaa kauniisti dekolteen. Pitsiset yksityiskohdat kyljissä ja musta vyötärökaistale korostaa tiimalasivartaloa. Tämän tyylisillä leikkauksilla voi luoda illuusion muodoista - sopii siis kaiken muotoisille vartaloille.

Molemmat mekot 89,-
Kaikki kengät ovat poistohinnoin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.


Sunny'sille tyylinomaista ovat vaatteet, jotka sopivat niin päivä- kuin iltakäyttöön. Tämä asukokonaisuus toimii rentona toimisto-lookkina ja sopii erinomaisesti after workeille! :) Kapeiden housujen kanssa voi pukea näyttävämmän yläosan ja kun värimaalima pysyy hillittynä, niin materiaaleilla ja leikkauksilla voi leikitellä.

Vaalea sifonkitoppi 29,-
Mustat vahapintaiset housut 69,-
Karvatakki 99,-


Ihanan pehmeät karvaliivit ovat täällä! Naisellisessa mallissa on muhkea kaulus ja vyö, jolla voi halutessaan korostaa vyötäröä. Kylmeneviin päiviin karvaliivin voi pukea monella eri tavalla. Niistä lisää myöhemmin ;)

Karvaliivi 79,-
Musta t-paita 39,-
Mustat push up-farkut 69,-


Rentoja neuleita hengailuiltoihin <3 Vaaleassa paljettineuleessa on tyttömäinen pitsinenreuna, jonka vastapariksi sopii nahkapöksyt! ;) Lotalla taas on päällä vaalea neule, jonka rintataskua reunustaa niittirivistö. Neule on takaa (niskasta) avoin ja siinä kulkee kultaisia ketjuja. Molempia neuleita saa eri väreissä!
 
Neule pitsireunuksella 49,-
Neule niiteillä 47,-
Mustat nahkahousut 69,-
Siniset farkut 69,-


Mitä mieltä olette? Pysykää kuulolla, sillä maanantaina esittelyssä on seuraava osa.
Koska nettikauppaa meillä ei ole, tiedustelu onnistuu kommenttiboksin, sähköpostin tai facebookin kautta :)


Rauhaa & rakkautta <3

2 kommenttia:

  1. Oih tuo karvaliivi on täydellinen, onks siinä aitoa turkista - ja löytyykö muita värejä? :) Have to get!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos kommentistasi <3 Se on kieltämättä aika täydellinen ;) Tällä hetkellä värejä löytyy: musta, konjakki, puuteribeige ja valkoinen. Liivi on tekomatskua, mutta saamme syksyn/talven mittaan lisää malleja (osassa aitoa turkista). Postausta liivistä tulossa pian! Stay tuned :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!