perjantai 11. lokakuuta 2013

Karman laki

Viime viikonloppuna Helsingin liikkeeseen murtauduttiin. Murtovaras sai vietyä kassalippaan, tietokoneen ja puhelimen. Voitte kuvitella sitä järkytyksen määrää mikä kohtasi maanantai aamuna, kun töihin tultaessa ne olivatkin poissa. Onneksi varas ei vienyt mitään muuta. Onneksi liikkeessä ei tehty ilkivaltaa.
Emme säilytä liikkeissä juurikaan käteistä ja tietokoneet ja puhelimet ovat edullisimpia mitä on. Tiedoksi, jos harkitset murtoa, niin älä turhaan vaivaudu ;) Silti, oli se karmivaa, että joku kutsumaton vieras oli käynyt liikkeessä.

Saimme paljon kannustuspuheita (kiitos niistä<3), että varas löytyy vielä jne. Useimmiten tavalla tai toisella paha saa palkkansa. Heti seuraavana aamuna poliisit soittivat ja kertoivat löytäneensä varastetun omaisuuden! Vieläpä toisen tutkinnan yhteydessä. Lue lisää: Iltalehti.

Täytyy sanoa, että positiivisella mielellä ja ajatuksilla on valtava voima. Emme jääneet murehtimaan varasta, vaan keskityimme hyvillä mielin tulevan päivän ja viikon tapahtumiin. Elämä jatkuu. Varkaita on ollut ihmiskunnan keskuudessa aikojen alusta saakka. Näitä sattuu ja tällä kertaa se valitettavasti sattui meidän kohdalle. Ja lopulta karma kosti tälle tyypille.

Pääajatuksena tässä kirjoituksessa on se, että maailmassa on paljon hyvää. Meidän kuuluu vain avata silmät sille. Näe kaikissa asioissa positiiviset puolet. Ajattele positiivisesti, sillä se ruokkii lisää positiivisuutta elämääsi. Kun positiiviset ajatukset muuttuvat teoiksi, niillä on vielä valtavampi voima. Kun teet hyviä tekoja, hyvät teot vastaavat. Maailmassa ei ole olemassa pahaa - vain hyvän puutetta.

Laitetaan hyvä kiertää:
Iloa viikonloppuusi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!