keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Miss Universum -kilpailuihin valmistautuminen

Lotta Hintsa lähtee pian kuukauden kestävälle kisamatkalle Moskovaan ja kuten mihin tahansa kilpailuun, se vaatii pitkäjänteistä valmistelua. Miss Universum-kisat ovat once in a lifetime -kokemus ja niihin on valmistauduttava niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kuukauden ajan tytöt ovat kokoajan esillä ja kuvattavana, kilpailu on kovaa ja päivät ovat rankat.
Miss Suomi onkin viime päivät hoitanut viimeisiä valmisteluja ennen kisaa; käynyt mm. kohentamassa hiuksiaan Salon Klipsissä, kasannut kisapuvustoaan, ollut haastatteluissa ja kuvauksissa. 
Eilen Lotta vieraili Sunny'sissa valitsemassa itselleen muutamia asuja päivä- ja cocktailtilaisuuksiin. Kisagarderoobin täytyy olla melko laaja ja monipuolinen, sillä eri tilaisuuksiin on oltava asianmukaiset vaatteet. Onneksi meillä on tyylitietoinen ja etiketit hallitseva edustaja! ;) 

 


Sunny's toivottaa Lotalle rutkasti tsemppiä kisoihin! <3
Miss Suomi-kilpailun virallisella Facebook-sivulla voit seurata Lotan matkaa Universumeissa.

4 kommenttia:

 1. Oiiih miten täydellinen tuo valkoinen turkisliivi! Löytyykö niitä helsingin myymälästä ja paljonko on hintaa? :) Pakko saada! Ps. Onko se tekoturkista vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tuo mikä on toisessa kuvassa löytyy enää L ja XL. Tuo uusi malli, mikä on viimeisessä kuvassa löytyy vielä kokoja :) Hinta kummallakin on 79€ ja tekoturkista ovat molemmat.

   Poista
 2. Mikä on tuon ekan liivin merkki? Löytyykö valmistajan sivuja? Entä löytyykö sitä esim beigen värisenä Lempäälän myymälästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jenni! Merkki sellainen kuin S&W. Lempäälästä löytyy enää XL kokoa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!