keskiviikko 30. lokakuuta 2013

LempivaateLempivaate on useimmille sellainen, joka muuntautuu moneen eri tarkoitukseen ja tilaisuuteen. Se on siis monikäyttöinen ja tuo variaatioita asuihin.
Perinteisesti mekkoa pidetään yksinään, mutta tässä vinkkaamme kuinka muuntautumiskykyinen vaate onkaan kyseessä.
Pitkähihainen, hyvin istuva pitsimekko, jossa on mustavalkeaa kuviota sopii hyvin meidän stailausoperaatioon! Mekko voi toki olla yksivärinen, eikä sen tarvitse myöskään olla pitsinen. Pääsiassa, että se istuu nätisti ja tuntuu hyvältä ;)


Mekko on melko yksinkertainen ja hyvin istuva. Materiaali on ohutta ja joustavaa, niin se sopii kivasti myös arkikäyttöön. Arkena tähän voisi yhdistää paksut sukkahousut, neuletakin ja nilkkurit. 
Asustamalla ja hiukset laittamalla juhlakuntoon mekon voisi pukea pikkujouluihinkin ;)

Mekko 59,- 


Koska kerrospukeutuminen on nyt ajankohtaista, mekon päälle voi pukea neulepuseron ja mekon helma muuntautuu hameeksi. Pusero voi hyvinkin olla lyhyempi, mikä tuo jalkoihin lisäpituutta ;) Voit myös esimerkiksi lisätä tähän ohuen vyön korostamaan vyötäröäsi.

Neule 39,-


Vastaavasti mekon yläosa muuttuu puseroksi, kun alaosaan laittaa hameen. Hyvin istuvan yläosan kanssa voi hame olla minkälainen tahansa. Se voisi yhtä hyvin olla maxihame tai vaikkapa kynähame toimisto-lookin luomiseksi!

Hame 25,-


Lopuksi lyhyt mekko muuntautuu tunikaksi, kun puet alle kapeat housut tai leggingsit. Ohuen ja joustavan materiaalin ansioista helman voi helposti taitella taikka rypistää lyhyemmäksi, ilman että vaate kärsii.

Farkut 69,- 


Toivottavasti saitte tästä uutta näkökulmaa pukeutumiseen tai kenties inspistä kuinka hyötykäyttää vaatekaappiin unohdetun mekon!


Rauhaa & rakkautta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!