lauantai 9. marraskuuta 2013

Pikkujoulutyyliä 1/4

Ensimmäisessä pikkujoulu-stailauksessa nähdään ihana rokkimimmi Laura. 
Mustaa, nahkaa ja ajanmukainen statement-koru ovat trendikkään rocktyylin kulmakivet. Tietysti rokahtava juhlakampaus kruunaa koko asun! 

Salon Klipsin ammattilaiset kävivät viime kuussa Lontoon muodin mekassa inspiroitumassa uusista hiustrendeistä. Lontoon hiusmessuilla nähtiin hiustyylejä, joissa on käytetty kreppirautaa. Kyllä, krepattu tukka on in! Trenditietoinen juhlija kreppaa hiuksiinsa vain muutamia osioita lisäämään sähäkkyyttä kampaukseensa.


Rock-kampaukseen tarvitset:
  • Kreppiraudan
  • Hiuspinnejä
  • Tupeerauskamman tai -harjan
  • Hiuslakkaa (Sebastian Professional Shaper Zero Gravity)
  • Kiiltolakkaa (Sebastian Professional Shine Define) 

Aloita tupeeraamaan tukkaa etuhiuksista ja etene kohti päälakea. Pohjusta tupeerattava osio kevyesti tyvestä kreppiraudalla ja hiuslakalla. Näin pito säilyy ja hiuksista tulee muhkeat. Silota etuhiukset pystyyn ja laita pinneillä kiinni.


Ota kreppirauta ja lähde kreppaamaan hiusosioita latvoihin saakka. Jätä pari senttimetriä väliä krepattavien osioiden välille.


Ota keskeltä kaksi osiota rusettia varten. Rullaa kumpikin osio sivuttain ja kiinnitä pinneillä. Viimeistele kampaus kiiltolakalla. Voilà!

 


Musta nahkamekko 79,-
Saappaat 40,- (ale)
Korut 10,- / 15,- (ale) 

  
Nahkaisessa kotelomekossa on moderneja elementtejä, kuten kyljissä joustavaa trikoota, mikä tekee keinonahkaisesta mekosta mukavantuntuisen ja hengittävän. Vyötäröllä kulkee myös trikoinen kaistale, mikä korostaa kapeaa vyötäröä - sen funktiona on myös luoda illuusio kapeammasta vyötäröstä, mikäli sellainen on hukassa ;)

Mitä pidätte ensimmäisestä juhlatyylistä? Trendsetterit laittavat tänä juhlakautena kreppiraudat kuumiksi ja kääntävät taatusti kanssajuhlijoiden päät krepatuilla hiuksilla ;)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!