perjantai 15. marraskuuta 2013

Pikkujoulutyyliä 3/4

Seuraavasta pikkujouluasusta ei puutu säihkettä! Talven juhlakauteen kuuluu ehdottomasti kimallus ja haimme tähän lookkiin glamouria ja luksusta ;) Näyttävän pikkumustan kanssa ei tarvitse sen kummemmin miettiä asusteita, sillä haluamme että kokonaisuus pysyy tyylikkäänä. 

Ylelliseen lookiin sopii iso kiharakampaus ja Salon Klipsin Elina näyttää kuinka loihdit nopeasti ja helposti glamour-kiharat! ;)Glamour-kiharoiden tekoon tarvitset:
  • Lämpörullat
  • Lämpösuojaa (Sebastian Professional Trilliant)
  • Spraygeeliä (Sebastian Professional Volupt Spray)
  • Hiuslakkaa (Sebastian Professional Re-Shaper)
  • Bling-hiuskoristeenSuojaa ensin hiukset lämpösuojalla, jonka jälkeen suihkuta pituuksiin spraygeeliä antamaan tukea kiharoille.


Kiharra hiukset lämpörullilla; laita isoimmat rullat päälaelle ja pienimmät takaraivoon, jolloin pienemmät kiharat jäävät isompien alle ja luovat volyymiä kampaukseen. 


Ota lämpörullat varovasti pois vaikutusajan jälkeen. Suorista hieman suortuvia ja tupeeraa osioita kevyesti sormilla. Näin kiharoista tulee kuohkeat.


 Tee sivujakaus ja kiinnitä hiuskoriste haluamaasi kohtaan. Viimeistele kiharapilvi hiuskiinteellä ja voit lopuksi vielä puristella kiharoita latvoista, jotta niistä tulee entistä ilmavammat.


Mekko 89,-
Korkokengät 30,-


Mitä mieltä olette tästä juhlatyylistä? :) Tämän kauden must-hankinta on ehdottomasti paljettinen pikkumusta! Tämän kanssa ei tarvitse sen enempää miettiä asusteita. Näin kokonaisuus pysyy tasapainossa ja tyylikkäänä, kuten myös peittävän kaula-aukon vastapainona on avoin selkä. Muita kimaltelevia ihanuuksia löydät Sunny'silta <3


Peace & love

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis ja ihana! Juuri tällä kampauksella ja kyseisellä mekolla voisin lähteä pikkujouluihin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!