keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Pikkujoulutyyliä 2/4

Pikkujoulutyylimme jatkuu romanttisella viininpunaisella. Rakkaalla joka-syksyisellä-trendivärillä on monta nimeä (sävyä); oxblood, merlot, maroon, burgundy... Tänä vuonna voiton vie burgundy. Joka tapauksessa, mielestäni viininpunainen on lämmin, sensuelli ja ajaton väri. Yhdistettynä pitsiin se on hyvin naisellinen ja klassinen.

Naiselliseen ja klassiseen lookkiin Salon Klipsi loihti banaaninutturan. Mitä tulee juhlakampauksiin, banaaninuttura on helpoimmasta päästä toteuttaa ja pienellä harjoittelulla voit tehdä siitä omia variaatioita!Banaaninutturan tekoon tarvitset:
  • Paljon hiuspinnejä
  • Tupeerauskamman tai -harjan
  • Hiuslakkaa (Sebastian Professional Re-Shaper)
  • Kiiltolakkaa (Sebastian Professional Shine Define)  

Pohjusta hiukset Sebastian Professionalin Shine Define kiilotalakalla ja anna kuivua. Tämä antaa hiuksille kivasti rakennetta ennen tupeeraamista, mikäli hiuksesi ovat hennot ja/tai liukkaat. Tupeeraa hiukset kauttaaltaan ja suihkauta kevyesti hiuslakkaa.


Silota hiukset ja tee sivujakaus haluamallesi puolelle. Kampaa kaikki hiukset vastakkaiselle puolelle ja kiinnitä pinneillä.Silota loput hiukset ja käännä ne rullalle, sisäänpäin, pinnejä kohti. Hiuksista muodostuu tötterö ja kiinnitä kampaus pinneillä.Latvojen ja etuhiusten kanssa voit käyttää luovuutta ;)
Silota ylimääräiset hiukset, jotka tulevat ulos tötteröstä. Suihkuta niihin hiuslakkaa, kiinnitä latvat tötterön sisälle pinneillä. Letitä etuhiukset pienelle letille ja asettele se kampaukseen.


Viimeistele kampaus kiiltolakalla. Näin kampauksesta tulee juhlankestävä ;)

 

Mekko 49,- (Saatavilla myös pitkähihaisena 59,-)
Korkokengät 30,- (ale)


Punainen on aina in joulusesonkina. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan viininpunaista, jos mielit jotain uutta tai muuta tänä juhlakautena. Se sopii useampaan ihonsävyyn paremmin kuin kirkkaan punainen. Se on lämmin, mutta samalla itsevarma väri. Naisellisen kokonaisuuden kruunaa sävysävyyn burgundy-huulipuna ;)Seuraava pikkujouluasu paljastetaan viikonloppuna <3

1 kommentti:

  1. Upea kampaus! Tästä sainkin idean hääkampaukseeni! =) ElinaM

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!