tiistai 19. marraskuuta 2013

Pikkujoulutyyliä 4/4

Neljäs ja viimeinen pikkujouluasu tulee tässä! Viimeiseen lookiin luotiin hieman rennompi juhlatyyli. On varmasti monia, jotka viihtyvät paremmin housuissa hameen tai mekon sijaan. Ja useimpien pikkujoulut ovat varmasti rennommat kekkerit, joihin ei ole varsinaista pukukoodia.

Rentoon juhla-asuun loihdittiin tietenkin rento juhlakampaus. Elina, Salon Klipsistä teki tyyliin sopivan lettikampauksen, jossa on sekä ranskalaista - että kalanruotolettiä. Trendikkäät lettikampaukset saavat nyt olla rosoisia ja huolettomia! ;)


Rennon lettikampauksen tekoon tarvitset:
 • Kreppiraudan
 • Tupeerausharjan tai -kamman
 • Hiuskiinnettä (Sebastian Professional Re-Shaper)
 • Sorminäppäryyttä (harjoitus tekee mestarin :D)


Käy hiukset läpi kevyesti kreppiraudalla, jotta saat tukkaan volyymia. Tämän jälkeen tupeeraa hieman hiuksia ja suihkuta hiuslakkaa. Sebastian Professional Re-Shaper on tähän loistotuote, sillä se antaa hiuksille vahvan pidon, mutta samalla hiukset ovat uudelleen muotoiltavissa, lisäksi se suojaa kosteudelta! Sopii siis erinomaisesti meidän syys-/talvisäähän ;)
Silota päällimmäiset hiukset kevyesti ja aloita tekemään ranskalaista lettiä. Ota kolme osiota päälaelta ja aloita ranskiksen teko. Etene kohti niskaa ja ota joka kerta uusi osio sivuilta lettiin. Jos ranskalaisen letin tekeminen on uusi juttu, älä huoli, letin kuuluu olla rosoisen näköinen ;)
Niskan kohdalla aloita kalanruodon muodostaminen; Jaa hiukset kahteen yhtä suureen osioon (a- ja b-osioon). Ota a-osion takaa pienempi hiussuortuva ja risti se hiusosioon b. Tee sama juttu b-osiolla, eli ota pienempi hiussuortuva sen takaa ja risti se a-osioon. Jatka samaa hommaa kohti latvoja. Mikäli kalanruotoletin teko on myös uusi juttu, älä huoli harjoitus tekee mestarin :)
Elina kiinnitti letin tupeeraamalla latvat tiheällä kammalla ja suihkuttamalla siihen hiuslakkaa. Lopuksi pöyhi lettiä kevyesti ja viimeistele kampaus hiuskiinteellä. Voilà!


 

Tunika 45,-
Housut 69,-
Korut 10,-/kpl
Kengät 30,- (ale)


Blogissa on aiemminkin todettu, että hyvät nahkapöksyt ovat olennainen osa modernia garderoobia. Ne ovat vaatekriisin pelastus ja sopivat oikeastaan asuun kuin asuun. Etenkin mustien nahkahousujen kanssa toimii melkein mikä yläosa tahansa; se voi olla romanttinen pitsipusero tai klassinen sifonkitoppi taikka rock-henkinen t-paita.

Tähän rentoon juhlalookkiin puimme hopeisen neuletunikan, jossa on pikku niittejä olkapäillä. Rennon ja yksinkertaisemman asun saat juhlavaksi asusteilla. Siispä puseroon yhteensopivat korut: niittiranneke, hopeisia sormuksia ja korkokengät niiteillä! ;)


Toivottavasti saitte inspistä juhlakauteen esittelemistämme tyyleistä. Tässä vielä linkit edellisiin tyyleihin: Pikkujoulutyyliä 1/4, Pikkujoulutyyliä 2/4 ja Pikkujoulutyyliä 3/4.


ISO KIITOS malleille, Salon Klipsille ja Elo by Salon Klipsin Elinalle yhteistyöstä ja upeista juhlakampauksista! Kiitos! <3 

Rauhaa ja paljon rakkautta <3

3 kommenttia:

 1. Näin rockin genrestä pitävä tämä on ehdottomasti paras jos omistaisin tuommoisen hiuspituuden niin saisi joku letittää mun hiukset.

  VastaaPoista
 2. Ihanan rento kampaus, sopii ohuemmillekkin hiuksille kun alle käytetään kreppirautaa jolloin hiuksista tulee vähintään puolta paksumman tuntoiset! Kokonaisuudessaan vaatteet sopivat kampauksen kanssa. Mutta kampausta pystyy vielä soveltamaan jos haluaa laittaa jotain hieman hienompaa päälle :)

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti no 4, rennon tyylikäs. mesebertell@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!