maanantai 11. marraskuuta 2013

The Farkut


Lupasin vähän aikaa sitten omaa postausta Push Up-farkuistamme. Kyseessä on siis farkkumalli, joka nostaa peppua ja antaa sille pyöreän muodon. Push Up onkin tässä kohtaa hieman harhaanjohtava, sillä pakaroiden kohdalla ei ole pehmusteita samalla tavalla kuin rintaliiveissä tai niissä paljon kohutuissa alushousuissa.

Farkut 69,-


Kuinka ne toimii? 
Farkkujen takataskujen yläpuolelle on kaavoitettu tuplatikkaukset sydämen muotoon, joka antaa vaikutelman pyöreästä pepusta. Monissa farkuissa tämä tikkaus on suora, mikä usein litistää takapuolen. Vaikka sinulla olisikin stretchfarkut vahva tikkaus ei anna periksi ja takamus litistyy.

Kaareva sauma on tukeva tuplatikkausten ansiosta. Lisäksi saumasta kulkee taskuihin muotoa (pyöreyttä) antavat tikkaukset. Nämä ominaisuudet yhdessä pyöristävät pepun ja antavat sille kokonaisvaltaisen liftin.

Valikoimassamme on erilaisia Push Up-housuja; löydät myymälöistämme mm. nämä klassiset siniset pillifarkut sekä mustat vahapintaiset housut push up-takamuksella! Tervetuloa testailemaan ;)

Bottoms up!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!