torstai 7. marraskuuta 2013

Raitaneule



Valkoinen sifonkipusero 35,-
Neuletakki 49,-
Housut 69,-


Ihanan simppeliä ja linjakasta! Skandinaavisen tyylikkään asun kruunaa ehdottomasti mustavalkoinen raidallinen neuletakki. Kuvista ei ehkä välity että neule on pörröinen ja super lämmin, mutta sitä se on! Neuletakkia pidetään rennosti auki, koska siinä ei ole mitään turhia nappeja ym. sulkumekanismia :)
Asuun voisi lisätä niin minimalistisen kaulakorun kuin näyttävän statement-korunkin.

Rakkautta torstaihinne <3

2 kommenttia:

  1. http://1.bp.blogspot.com/-lHuUZvbB9KY/UlPugZd2oSI/AAAAAAAAAOY/8Uy6lm8GY6c/s1600/DG+28.jpg

    Onkohan tätä turkisliiviä koossa xs tai s missään liikkeessä? Entä mikä on tämän turkisliivin valmistajan nimi, olisi kiva tutkia valmistajan muita tuotteita ? Jos liiviä ei teiltä löydy ja ette ole hankkimassa lisää, niin tiedättekö mistä voisin liivin löytää?:)


    Kiitoksia oikein paljon jos voitte vastata. Näin tämän liivin kuvan aikaisemmin jossakin ja nyt vasta sain tietää, että teillä on tai on ollut näitä myynnissä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Kiitos viestistäsi! Valitettavasti pienet koot ovat loppuneet kaikista myymälöistämme, samoin valmistajalta. Merkki on S&W. Liivi on kieltämättä aika täydellinen ja meiltä löytyy enää kokoa XL, joka ei kuitenkaan ole mikään jättikoko. Liivi on myös helppo pienentää ;) Otathan yhteyttä mikäli haluat tilata liivin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!